Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Di-rect tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Di-rect! Er zijn kaarten beschikbaar voor Di-rect. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Di-rect in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Di-rect.
Di-rect  

Di-rect tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Di-rect

Rotterdam, Nederland

Za 23 okt 2021

18:30 uur

Ahoy

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Di-Rect Tickets

Tickets voor een concert van Di-Rect zijn nu te koop bij Rang1tickets. Reserveer nu snel uw tickets voor de nieuwe tour van Di-rect en u verzekert zich van een geweldige avond!
Bestel uw kaarten online of bel naar 030-7370273 om telefonisch te bestellen.Di-Rect Concert

De Haagse band Di-rect werd opgericht in 1999. Zij brachten een demo uit met 5 tracks waarna er al snel een platencontract volgde. In 2001 brengt de band hun debuutsingle, Just the way I do, uit van hun eerste album, Discover. Bij het maken van hun album kregen de heren onder meer hulp van Kane en Daniel Lohues. Het album bereikt in een mum van tijd de top van de Album Top 100 en werd goud. Optredens op grote festivals kunnen niet lang uitblijven en in 2002 staat Di-rect dan ook op de podia van Pinkpop, Parkpop en Lowlands.
In de jaren daarna brengt Di-rect hun 2e en 3e albums, Over the Moon en All Systems Go, uit. Ook ontvangen ze verschillende prijzen waaronder de Edison Publieksprijs. Eind 2005 en begin 2006 staat voornamelijk in het teken van het schrijven van nieuwe nummers voor hun 4e album dat verschijnt in 2007. Hierna gaat het rommelen in de groep, ze krijgen ruzie onderling omdat Tim Akkerman, zanger, minder tijd voor de band heeft door zijn gezin. Tim is getrouwd en vader geworden. Hierdoor valt de band bijna uiteen maar gelukkig wordt de ruzie bijgelegd. In het voorjaar van 2007 gaat de band voor het eerst op een theatertour.
Op 12 maart 2009 maakt Tim Akkerman bekend dat hij uit de band stapt. Hij wil zich meer gaan richten op zijn solo carriere. Hij treedt voor de laatste keer met Di-rect op op 10 april 2009.
De overige bandleden gaan nu op zoek naar een opvolger. Deze zoektocht wordt door BNN uitgezonden en deze afvalrace wordt uiteindelijk gewonnen door Marcel Veenendaal. Vanaf dat moment is Marcel de nieuwe zanger van de Haagse band.Met deze nieuwe zanger zijn er inmiddels al 2 albums, This is who we are en Time will heal our senses, uitgekomen.