Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Deep Purple tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Deep Purple! Er zijn kaarten beschikbaar voor Deep Purple. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Deep Purple in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Deep Purple.
Deep Purple  

Deep Purple tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Deep Purple

Amsterdam, Nederland

Ma 10 okt 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Deep Purple Concerten


Deep Purple is de Britse band die in 1968 al werd opgericht onder de naam Roundabout. Dit wacht echter maar van korte duur en al snel werd de naam gewijzigd naar Deep Purple, volgens verschillende bronnen de naam van het lievelingsnummer van de moeder of grootmoeder van de gitarist Ritchie Blackmore. Deep Purple breekt in Nederland definitief door het schitterende “Child in Time” dat ook tegenwoordig nog in de jaarlijks terugkerende hitlijsten als de Top 2000 op een Top 10 notering kan rekenen. Andere grote hits van de band zijn “Machine Head” en “Smoke on the Water”. In de huidige samenstelling van Ian Gillan, Steve Morse, Roger Glover, Don Airey en Ian Priace tourt Deep Purple nog steeds over de hele wereld met het ene uitverkochte Deep Purple concert na het andere. Een enorme prestatie voor een band die al ruim 40 jaar bestaat en in die tijd meerdere keren van samenstelling heeft moeten wijzigen doordat er bandleden op eigen initiatief vertrokken of om andere redenen vervangen werden.

Deep Purple Kaarten

Als u de geweldige Deep Purple concerten ook niet wilt missen dan kunt u maar beter zorgen dat u Deep Purple tickets tijdig bestelt. Want ook in het jaar 2011 is een uitverkocht Deep Purple concert aan de orde van de dag. De Deep Purple concertkaarten zijn vaak in enkele uren allemaal uitverkocht. Zorg er daarom voor dat ook u een keer zo n legendarisch Deep Purple concert bij kunt wonen, zodat u weet waar al die Deep Purple fans het over hebben! Een ervaring die u niet wilt missen aangezien het nog maar de vraag is hoe lang Deep Purple in de huidige samenstelling een Deep Purple tour verzorgt.

Deep Purple Concert

Bekijk hier een video van een Live Concert van Deep Purple.