Counting Crows
Concerten

Counting Crows Tickets

 Foto: Fotograaf: Shannon McGee, Bron Flickr (CC BY-SA 2.0)

Counting Crows TicketAlert

Beste Counting Crows fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Counting Crows. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Counting Crows te missen!

Counting Crows heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Counting Crows en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Counting Crows Reviews

Op basis van 7 reviews

Dit vinden onze klanten van Counting Crows

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Koninklijke ervaring!
    Prachtige locatie, goede organisatie qua vervoer, gezellige eettentjes, picknicken op het gras en dan...... een geweldig optreden!Alleen de bankjes.....hard en weinig beenruimte.....
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Castricum

    is naar Counting Crows geweest op 12 juli 2016 in Paleis Soestdijk Baarn

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima
    Kaarten op tijd. Heldere info.Maar wel gek dat op het laatste moment 1 dag van te vorende plaatsen veranderden. Wel netjes over gebeld trouwens.
  • Geweldig!
    Geweldig
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Utrecht

    is naar Counting Crows geweest op 1 november 2022 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Geweldig
  • Geen enkele zangmelodie bleef overeind.
    Dit is het slechtste concert wat ik ooit van Counting Crows gezien heb. Door de overmatige zang improvisaties van Adam Duritz leken alle nummers op elkaar: één brij van fladderende noten. Zelfs refreinen werden niet ongemoeid gelaten.
    Geverifieerde aankoop
    Yvonne van den BergKamsteeg

    is naar Counting Crows geweest op 1 november 2022 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Yvonne van den Berg-Kamsteeg schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Yvonne van den Berg-Kamsteeg over TopTicketshop

    Erg duur
    Reactie van Topticketshop: Beste Yvonne, Het klopt dat onze tickets duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Een reis van emoties, fenomenaal!
    Fantastisch concert, met name door de Counting Crows die zeer sterk speelden. De lol spatte ervan af en werkte meer dan aanstekelijk. Overall ervaring, prima organisatie, tof concert....wanneer mag ik weer!?
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Counting Crows geweest op 31 oktober 2022 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Te duur?
    Kaartjes ver van te voren gekocht, maar via andere aanbieders bleken kaartjes goedkoper! Voor 100,- per ticket bleken wij duur uit te zijn. Dat is enorm jammer. Ik pleit voor een eenduidige prijs bij de aanbieders! Nu voel ik me bekocht!
    Reactie van Topticketshop: Beste klant, Het klopt dat onze tickets duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • super goed top avond gehad de sfeer was geweldig
    alles was uitstekend geregeld. en de AFAS zaal is voor ons altijd een soort van thuis komen . vr gr Leo en Lanny kok uit Weesp.
    Geverifieerde aankoop
    Leo Kok uit Weesp

    is naar Counting Crows geweest op 25 oktober 2022 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Leo Kok schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Leo Kok over TopTicketshop

    Top service
    Alles altijd oke geregeld.