Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Celine Dion tickets

Celine Dion heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Celine Dion Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Celine Dion kaarten beschikbaar zijn.

Celine Dion 

Celine Dion TICKET-ALERT

Celine Dion Ticket-Alert
Andere Celine Dion fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Gerard Joling Ticket-Alert
Golden Earring Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Ilse Delange Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Celine Dion Ticket-Alert

Celine Dion

Celine Dion is het meest bekend van het nmmer: my heart will go on , soundtrack van de film Titanic. Maar de echte diehard Celine Dion fans weten dat zij beslist geen eendagsvlieg is. Dion heeft vele succesvolle albums uitgebracht en vele hits op haar naam. Maar het meest is Celine Dion nog wel geroemd vanwege haar liveoptredens. Celine Dion is een artiest die je op zijn minst eenmaal in je leven in het echt hebt moeten zien. Laat jij deze kans aan je voorbij gaan om Dion in actie te zien? Nee, dat lijkt me ook niet verstandig. Koop snel je Celine Dion kaarten bij Rang1tickets!

Celine Dion in het Sportpaleis

Celine Dion komt voor twee wel heel bijzondere concerten naar het Sportpaleis in Antwerpen. De concerten van Dion in Belgie en Frankrijk zijn namelijk haar einge concerten in heel Europa. Celine heeft aangegeven erg uit te kijken naar haar concerten in het sportpaleis. Dion: Ik ben ongeduldig om mijn Belgische fans terug te zien. Het terugzien zal buitengewoon zijn en ik verlang al naar dit moment om met hen te delen. Dus Dion fans opgelet: heel Europa wil deze tickets straks hebben dus wees er snel bij want Celine Dion tickets gaan als warme broodjes. U bent gewaarschuwd!