Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Celine Dion tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Celine Dion! Er zijn kaarten beschikbaar voor Celine Dion. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Celine Dion in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Celine Dion.
Celine Dion  

Celine Dion tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Celine Dion

Amsterdam, Nederland

Vr 09 sep 2022

19:30 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets

Celine Dion

Amsterdam, Nederland

Za 10 sep 2022

19:30 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets

Celine Dion

Amsterdam, Nederland

Ma 12 sep 2022

19:30 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2022 september  3 datum(s) gevonden


Celine Dion

Celine Dion is het meest bekend van het nmmer: my heart will go on , soundtrack van de film Titanic. Maar de echte diehard Celine Dion fans weten dat zij beslist geen eendagsvlieg is. Dion heeft vele succesvolle albums uitgebracht en vele hits op haar naam. Maar het meest is Celine Dion nog wel geroemd vanwege haar liveoptredens. Celine Dion is een artiest die je op zijn minst eenmaal in je leven in het echt hebt moeten zien. Laat jij deze kans aan je voorbij gaan om Dion in actie te zien? Nee, dat lijkt me ook niet verstandig. Koop snel je Celine Dion kaarten bij Rang1tickets!

Celine Dion in het Sportpaleis

Celine Dion komt voor twee wel heel bijzondere concerten naar het Sportpaleis in Antwerpen. De concerten van Dion in Belgie en Frankrijk zijn namelijk haar einge concerten in heel Europa. Celine heeft aangegeven erg uit te kijken naar haar concerten in het sportpaleis. Dion: Ik ben ongeduldig om mijn Belgische fans terug te zien. Het terugzien zal buitengewoon zijn en ik verlang al naar dit moment om met hen te delen. Dus Dion fans opgelet: heel Europa wil deze tickets straks hebben dus wees er snel bij want Celine Dion tickets gaan als warme broodjes. U bent gewaarschuwd!