Bonobo
Concerten

Bonobo Tickets

 Foto: Bonobo (cropped), fotocredits: Krists Luhaers, Bron: Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Bonobo TicketAlert

Beste Bonobo fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Bonobo. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Bonobo te missen!

Bonobo heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Bonobo en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Bonobo Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Bonobo

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Een unieke sound die je omringt en uitnodigt te dansen
    Het was geweldig dit evenement mee te maken, een unieke sound in een mooie entourage in de Oosterpoort. Het geluid was erg goed en ook de bijbehorende licht/beeldenstorm. Jens Karuss in het voorprogramma was ook de moeite waard. Parachtig stemgeluid gedragen door de muziek.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Diepenveen

    is naar Bonobo geweest op 22 februari 2017 in De Oosterpoort Groningen

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Topticketshop levert zoals afgesproken de aangekochte kaarten
    Via ticketshop is het op eenvoudige wijze kaarten te bemachtigen voor een reeds uitverkocht concert. Het betrof kaartjes van personen die het concert alsnog niet bij konden wonen. Een betrouwbare, makkelijk te doorlopen site wordt geboden. De kaartjes werden ruim op tijd geleverd.