Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Bon Iver tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Bon Iver! Er zijn kaarten beschikbaar voor Bon Iver. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Bon Iver in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Bon Iver.
Bon Iver 

Bon Iver tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Bon Iver

Amsterdam, Nederland

Wo 02 nov 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Bon Iver TicketsDe Amerikaanse Folkband bestaat nu al sinds 2007, maar pas de laatste jaren zijn de Bon Iver kaarten echt populair geworden. De Bon Iver shows staan bekend om hun goede live-performance, met veelal een grote groep muzikanten die het podium komt bezetten. Dat moet ook wel bijna de reden zijn dat de Bon Iver tickets zo gewild zijn.

Bon Iver ConcertenBon Iver tickets Na het eerste album, For Emma, Forever Ago, kwam in 2011 eindelijk het langverwachte vervolg uit: Bon Iver, Bon Iver. Met deze plaat liet de groep zien dat ze de hooggespannen verwachtingen zeker waar konden maken, net als de eerste kreeg dit studioalbum namelijk erg snel een gouden status. Toen bekend werd dat er in 2011 een Bon Iver optreden zou zijn in Vredenburg Utrecht, waren de Bon Iver tickets dan ook niet aan te slepen. Binnen no time waren de kaarten volledig uitverkocht. In zo'n geval kunt u gelukkig altijd nog terecht bij Rang1tickets!

Kaarten voor Bon Iver NederlandNatuurlijk wil men de echte Bon Iver fans niet teleur stellen, en om die reden komen de mannen in 2012 terug naar Nederland. Dit keer pakken ze het iets groter aan en is het Bon Iver concert in de Heineken Music Hall Amsterdam. In deze zaal zullen de indie-artiesten goed tot hun recht komen, aangezien de locatie er alles aan doet om de muziekkwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dat het hier niet om een stel eendagsvliegen gaat, blijkt wel uit de samenwerkingen die zij aangingen. Denk aan een Kanye West, niet één van de eerste de besten!
Zorg dan ook dat je hier snel je Bon Iver tickets bestelt, zodat ook jij kunt genieten van de fantastische Bon Iver show