Boef TicketAlert

Beste Boef fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Boef. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Boef te missen!

Boef heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Boef en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Boef Reviews

Op basis van 21 reviews

Dit vinden onze klanten van Boef

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Het duur lang om bing te komen
    Wij waren best wel vrij op tijd om 19:30 en we waren pas 20:30 binnen het duurde echt veel te lang
    Geverifieerde aankoop
    Rose Rovers de baar

    is naar Boef geweest op 8 juni 2023 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Rose Rovers de baar schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Rose Rovers de baar over TopTicketshop

    He goed
    Goed
  • mega dik
    super alles
    Geverifieerde aankoop
    Yarno Den Breejen

    is naar Boef geweest op 1 juni 2023 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Yarno Den Breejen schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Yarno Den Breejen over TopTicketshop

    Alleen duur maar goed
    Duur maar goed voor zn avond
    Reactie van Topticketshop: Beste Yarno, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij communiceren het feit dat wij een wederverkoper zijn erg duidelijk op de website. Onder andere met de volgende zin bovenaan de pagina waar de klant op landt: U bezoekt Nederlands meest gewaardeerde wederverkoper van doorverkochte tickets. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde. Ook noemen wij de originele waarde bij onze prijs en ook nog eens in de winkelwagen. Het is dus niet te missen. En verder verwijzen wij ook nog door naar het originele verkooppunt. Meer kunnen wij niet doen. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Fantastisch
    Was echt top
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Boef geweest op 1 juni 2023 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima
    Prima
  • Leuk , maar kinderen konden bijna niks zien
    Het is jammer als een concert voor alle leeftijden is , maar kinderen gewoonweg niks kunnen zien. Mijn dochtertje een paar keer opgetild zodat ze over de mensen heen kon kijken, maar dan kwam meteen de beveiliging dat ze niet opgetild mag worden. Wat zielig was dat voor al die kindjes. Heel veel mensen binnen hoorde ik hierover klagen. En alle kinderen die ik zag wilde Boef heel graag zien, maar konden dus niks zien. Echt zo sneu voor hun. Mijn dochtertje is helemaal fan van Boef. We hebben 2 uur moeten rijden om hem te zien, maar ze heeft hem dus bijna niet gezien, en was binnen heel erg verdrietig. Boef zelf heeft een goede show gegeven.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Nuth

    is naar Boef geweest op 31 mei 2023 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Goede ervaring mee
  • Spektakel
    Bepaalde groep jongens die deden heel achterbaks en gemeen als het gaan om meiden. Ook wilde alleen maar de lange mensen voor aan staan dus ik heb niet alles in real life mee kunnen maken maar gelukkig hebben we heel veel gefilmd. Dat was iets minder. Maar alles was echt te gek en super tof en leuk om mee te maken. Vooral dat opeens roni, lil kleine en Dopbwoy er was. Super leuk!
    Geverifieerde aankoop
    Madeleine Koops

    is naar Boef geweest op 31 mei 2023 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Madeleine Koops schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Madeleine Koops over TopTicketshop

    Makkelijk en snel
    Helemaal toppie