Blackbear
Concerten

Blackbear Tickets

 Foto: Author: Jillianwilsonmbn, Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Blackbear TicketAlert

Beste Blackbear fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Blackbear. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Blackbear te missen!

Blackbear heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Blackbear en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Blackbear Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Blackbear

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Redelijk. Alles duurde lang
    "Hot milk" was een goeie band die het voorafje deed en de anderhalf uur die zij speelde vloog voorbij. Toen zij klaar waren duurde het gewoon bijna een UUR voordat blackbear op kwam. Vond dat wel een beetje belachelijk. Nou was het voor mij ook wel heel klote aangezien ik gronische rugklachten heb en staan t meest vervelendste is voor mij. Ik vind ondanks mijn situatie dat t alsnog veeel te lang duurde. Alle mensen om me heen in het publiek begonnen ook te praten over hoe lang ze het wel niet vonden duren.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Blackbear geweest op 11 oktober 2022 in TivoliVredenburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima