Ayreon TicketAlert

Beste Ayreon fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Ayreon. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Ayreon te missen!

Ayreon heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Ayreon en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Ayreon Reviews

Op basis van 36 reviews

Dit vinden onze klanten van Ayreon

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • visueel en muziekaal zinderend! Zangers soms iets te veel alleen maar crescendo
    Mijn eerste concert van / bij Ayreon in Tilburg en was een fantastische dag. Tilburg was supergezellig met al die Ayreonauten. Wij stonden ca 10m van het podium en voor het eerst ik kon degenen die optraden zelf zien! (Nou, de meesten dan). 013 is zoveel prettiger dan bv Ziggodome! Ik moest wel oordoppen in en dat was jammer, want je mist dan toch veel van m.n. de zangkwaliteit. Ik geloof dat het geluid alleen van voren kwam en als je verder weg stond, was dat misschien beter. Dat was eigenlijk mijn enige minpuntje. Behalve dat het 0100110110 (oid) album misschien niet hun allerbeste werk is. Nu wordt het weer tijd voor iets nieuws, Arjen! 4,5 ster (maar dat hier kan dus niet).
    Geverifieerde aankoop
    Fred Wijk uit Heukelum

    is naar Ayreon geweest op 28 september 2023 in 013 Tilburg

    Lees wat Fred Wijk schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Fred Wijk over TopTicketshop

    Het was goed.
    Infiormatie was juist en op tijd. De tickets waren goed (= we konden naar binnen). Maar verder vind ik dat dit soort bedrijven niet hoort te bestaan: tickets massaal opkopen en dan doorverkopen. TopTicketshop is overigens wel vééél beter dan Viagogo!
  • It was the best show ever!! Super nice atmosphere!!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Ayreon geweest op 28 september 2023 in 013 Tilburg

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    We learned we got the tickets with 2 weeks in advance to organise
  • Mooi concert
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Ayreon geweest op 26 september 2023 in 013 Tilburg

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Fijn dat Topticketshop tickets had
  • .
    Geverifieerde aankoop
    Jana Slechanova

    is naar Ayreon geweest op 25 september 2023 in 013 Tilburg

    Lees wat Jana Slechanova schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Jana Slechanova over TopTicketshop

    .
  • Eén groot muzikaal orgasme
    Geverifieerde aankoop
    Astrid Hofstra

    is naar Ayreon geweest op 7 november 2023 in 013 Tilburg

    Lees wat Astrid Hofstra schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Astrid Hofstra over TopTicketshop

    Kaarten worden opgekocht en dus 2x zo duur
    Kaartjes komen wel op tijd aan, maar het is zo waardeloos dat dit het voor de fans verpest
    Reactie van Topticketshop: Beste klant, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij communiceren het feit dat wij een wederverkoper zijn erg duidelijk op de website. Onder andere met de volgende zin bovenaan de pagina waar de klant op landt: U bezoekt Nederlands meest gewaardeerde wederverkoper van doorverkochte tickets. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde. Ook noemen wij de originele waarde bij onze prijs en ook nog eens in de winkelwagen. Het is dus niet te missen. En verder verwijzen wij ook nog door naar het originele verkooppunt. Meer kunnen wij niet doen. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop