Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Symphonica In Rosso Nieuws

Symphonica in Rosso concert Doe Maar zet deur open voor nieuwe projecten

De (inter)nationaal vermaarde band van Henny Vrienten zoekt nieuwe combinaties

De fans zullen al wel staan te trappelen voor de reeks Doe Maar concerten die tijdens Symphonica in Rosso 2012 gegeven zullen worden, maar de band heeft meer nieuwe projecten in de pijplijn dan de aanstaande reünie. Zo maakte voorman Henny Vrienten onlangs bekend dat ze een nieuwe samenwerking aangaan, met artiesten uit de stal van Hip Hop label Top Notch.

Ook in het verleden heeft Doe Maar wel eens featurings gehad van rappers, in de vorm van Def P (Osdorp Posse) en Brainpower. Toch is de nieuwe generatie muzikanten waar ze nu de studio mee induiken van een ander kaliber. Beide partijen zijn enorm enthousiast en kunnen niet wachten tot het grote publiek wat van de moderne vertolkingen van Doe Maar klassiekers te horen krijgt. Artiesten die aan het project meewerken zijn onder andere Fresku, Gers Pardoel, The Opposites, Kraantje Pappie en Postman. Misschien geen bekende artiesten voor de meeste Doe Maar of Symphonica in Rosso fans, maar zeker act die weten hoe ze een catchy nummer moeten maken!

De Symphonica in Rosso tickets vlogen voor de bekendmaking van de nieuwe samenwerkingen natuurlijk al over de toonbank, en het is ook nog niet bekend of er al wat van de nieuwe nummers te horen zijn tijdens Symphonica in Rosso 2012. Wel weten we dat de reeks opgeluisterd wordt door niemand minder dan Frank Boeijen. De Symphonica in Rosso shows zijn in het Gelredome Arnhem, en vinden plaats op 13, 17 19 en 20 oktober. Veel van de avonden zijn al zo goed als uitverkocht, maar voor een aantal avonden zijn nog Symphonica in Rosso kaarten te koop. Wil je ook genieten van een avond vol hits als Suzanne, Belle Helene en Doris Day tijdens een onvergetelijk Doe Maar concert? Bestel hieronder dan snel en eenvoudig je Symphonica in Rosso tickets!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 17-8-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Symphonica In Rosso Tickets