Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Robbie Williams Nieuws

Ras-entertainer Robbie Williams naar Amsterdam Arena

Goed nieuws voor alle Robbie Williams fans! Op 13 juli 2013 komt Robbie WIlliams naar Nederland voor een concert in de Amsterdam Arena.Robbie is Back!! Met zijn nieuwe album 'Take the Crown'en zijn nieuwe single 'Candy' is de charismatische Robbie weer helemaal terug van weggeweest. Zijn album en single staan zoals gewoonlijk weer bovenaan de hitlijsten.

De aankondiging van de Europese Stadion Tour is hierdoor zoals gewoonlijk meer dan welkom! Robbie zal met zijn crew 17 concerten verzorgen in heel Europa. De tour begint met 2 concerten in Manchester, vervolgens gaat robbie naar Glasgow en Londen eind juni. Op zaterdag 13 Juli is het tijd voor Amsterdam en zal Robbie de Amsterdam Arena op zijn grondvesten doen schudden.

Robbie WIlliams is een fenomeen in de muziekwereld. Al meer dan 20 jaar staat hij in de spotlights! Robbie staat bekend als een uitstekend entertainer met een aangeboren gevoel voor show en vermaak. Concerten van Robbie Williams zijn een ware ervaring.

Dat Robbie nog steeds ongekende populariteit geniet, blijkt uit het feit dat zijn concerten in londen binnen een recordtijd waren uitverkocht. Alle 50.000 kaarten waren binnen uur uitverkocht! Fans worden om deze reden aangeraden om niet te lang te wachten met het bestellen van Robbie Williams kaarten. Kijk snel op de bestelpagina of er nog kaarten voor Robbie Williams beschikbaar zijn en zorg ervoor dat jij er dit jaar bij bent!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 27-11-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Robbie Williams Tickets