Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Leonard Cohen Nieuws

Rang1tickets heeft nog kaartjes beschikbaar voor Leonard Cohen in Belgie

Alle drie Leonard Cohen Concerten op het Sint Pietersplein in Gent zijn officieel UitverkochtBelgie houdt onvoorwaardelijk van Leonard Cohen. Waren de eerste twee concerten binnen no - time uitverkocht, het derde concert van de Halleluja-zanger is nu ook uitverkocht. Leonard Cohen speelt deze zomer drie concerten op het Gentse Sint-Pietersplein. Het eerste concert was in een uur tijd uitverkocht. Ook de kaartjes voor het tweede concert van de dichter die ging zingen waren diezelfde dag nog uitverkcoht. Gisteren ging het derde optreden in verkoop en ook dat was op een dag tijd uitverkocht. Het Sint pietersplein is van Leonard Cohen op 20,21 en 22 augustus.

Leonard Cohen onderscheidt zich door zijn melancholisch stemgeluid en ingetogen luisternummers. Hij heeft een lange en indrukwekkende carriere achter de rug maar gaat nog steed als een trein ook al is hij al 73 jaar.

Het is spectaculair te noemen dat de zanger op leeftijd anno 2010 nog zo in trek is bij het belgische publiek. De 24000 kaartjes gingen in np-time over de toonbank. De echte fans die achter het net hebben gevist hoeven echter niet te treuren. Rang1tickets heeft in totaal 50 kaartjes weten te bemachtigen en deze kunt u vanaf nu bij ons bestellen. Wees er wel snel bij want de vraag is groot en wij verwachten dat ook deze laatste Leonard Cohen Tickets ook binnen no-time uitverkocht zullen raken. Klik op de link hieronder om naar de bestelpagina te gaan.

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 6-5-2010 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Leonard Cohen Tickets