Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Nicki Minaj Nieuws

Nicki Minaj in Oktober in Ziggo Dome

Na het succesoptreden in de HMH is bekend geworden dat ze in Oktober in Ziggo Dome optreed


Het eerste concert in Nederland was nog niet afgelopen of het was al bekend dat Nicki Minaj in het najaar weer terug zal komen om een concert te geven in Ziggo Dome. De HMH was uitverkocht en hetzelfde zal 15 Oktober gebeuren bij Ziggo Dome.

In 2010 kwam Nickis eerste album uit en sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Deze vrouwelijke rapper heeft getoerd met Lil Wayne en opgetreden als Special Guest bij de tour van Britney Spears.
Ze heeft in haar korte carriere al aardig wat prijzen gewonnen en is onder andere bekend van haar single Starships.

De 30 jarige Minaj heeft zich op de middelbare school al gespecialiseerd in muziek en is vanaf 2007 begonnen met het maken van mixtapes.
Dankzij deze tapes werd ze ontdekt door Lil Wayne en ondergebracht bij Young Money Entertainment. Bij haar eerste album, Pink Friday, werd er meegewerkt door Rihanna, Drake, Will.I.Am, Drake, Kanye West en Natasha Bedingfield.

Het tweede album is inmiddels alweer uit en hier hebben ook veel bekende artiesten aan meegewerkt. Haar shows zijn razend populair, ze maakt er dan ook een echte beleveing van!

Nicki Minaj Bij haar vorige concert in de HMH waren de tickets binnen een mum van tijd uitverkocht. Het is dan ook aan te raden om niet te lang te wachten met het bestellen van tickets voor Nicki Minaj

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 19-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Nicki Minaj Tickets