Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Wicked Nieuws

Musical Wicked blijft volle zalen trekken

Actrice Willemijn Verkaik speelde reeds duizend keer Wicked in AFAS Circustheater


Ze beschrijft het zelf als een ongelofelijke ervaring: het feit dat de actrice en zangeres inmiddels al duizend keer mocht schitteren in de musical Wicked. Daarbij komt dat ze voor haar prestaties in Wicked de musical de prijs voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in ontvangst mocht nemen op de Musicalworld Awards. In de rol van de groene heks Elphaba stond Verkaik eerder al in Duitsland op het podium, en sinds eind vorig jaar mocht ze aansluiten bij de Nederlandse editie van de hitmusical.
Wicked Musical Tickets
Daar is ze in goed gezelschap, met medespelers als Chantal Janzen (volgend jaar is zij te zien in Hij Gelooft in Mij de Musical!), oudgediende Bill van Dijk en Jim Bakkum. Het team is inmiddels fantastisch op elkaar ingespeeld en staat dan ook met veel plezier op de planken. En dat straalt er vanaf, zo blijkt ook uit de Wicked kaartverkoop. Op dit moment zijn er namelijk een half miljoen tickets voor Wicked de Musical verkocht!

Mocht u dit spektakel nog niet gezien hebben, dan is het goed om te weten dat er nog genoten kan worden van de musical Wicked in het AFAS Circustheater te Scheveningen tot en met oktober dit jaar. Zorg echter wel dat u op tijd uw Wicked tickets bestelt, de musical kaarten vinden namelijk gretig aftrek!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 15-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Wicked Tickets