Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Mark Knopfler Nieuws

Mark Knopfler in Mei naar Ziggo Dome

Kaarten te koop voor concert op 14 Mei 2013


Mark Knopfler is bekend geworden als frontman van de Dire Straits. Dat hij in 1995 verder ging als solo artiest maakt zijn populariteit er niet minder op. Hij schreef nummers voor artiesten als Tina Turner en Jeff Healey en werkte met vele andere artiesten samen. Zijn fans zijn zeer verheugd toen eerder deze week het nieuws naar buiten kwam dat er Mark Knopfler tickets te koop zijn voor een concert in de Ziggo Dome Amsterdam.

Op 14 mei komt Mark Knopfler optreden in de populaire Ziggo Dome. Zijn zevende soloalbum Privateering is in Augustus uitgekomen en zal live ten gehore gebracht worden tijdens dit concert.
De Schotse artiest is al meerdere malen in Nederland geweest voor optredens. In 2010 heeft hij nog 3 dagen in een uitverkochte Heineken Music Hall gestaan. Dit jaar heeft Ben Knopfler voor de nieuwe Ziggo Dome gekozen, een mooie locatie die ervoor zal zorgen dat dit een onvergetelijke avond zal worden.

De kaarten zijn nu al bij ons te koop, wees er echter wel snel bij want net zoals in 2010 zal ook dit concert snel uitverkocht zijn!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 5-9-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Mark Knopfler Tickets