Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Marilyn Manson Nieuws

Marilyn Manson concert in Heineken Music Hall Amsterdam

Samen met Rob Zombie doet Manson Amsterdam aan als onderdeel van de Twins of Evil Tour


Je kunt geen heilig huisje vinden, of deze artiest heeft er wel eens keihard tegenaan geschopt: Marylin Manson. Concerten van deze self-proclaimed 'Antichrist Superstar' zijn dan ook vaak erg rap uitverkocht. Fans kleden zich bij zo een show als hun voorbeeld, en gaan los op bekendere nummers als The Dope Show, The Beautiful People of Personal Jesus. Gelukkig komen de echte kenners ook altijd aan hun trekken met de wat meer obscure tracks van deze shockrocker.

Nog net voordat de goedheiligman ons land weer voorziet van liefde en licht in de donkere decemberdagen, komen Rob Zombie èn Marilyn Manson even laten zien dat het ook anders kan. Beide artiesten worden namelijk geïnspireerd door duistere krachten, iets wat duidelijk blijkt uit het feit dat Manson lid is van de Church of Satan. Op 3 december 2012 doen de mannen Amsterdam aan als onderdeel van de internationale Twins of Evil Tour. Tickets voor Marilyn Manson en Rob Zombie zijn gelukkig nu al te koop, dus daarmee hoef je in ieder geval niet tot eind dit jaar te wachten! Tijdens die tour promoot Manson overigens ook zijn achtste album: Born Villain, dat eerder dit jaar uitkwam.

De show belooft een ongelofelijk en multimediaal spektakel te worden, met gigantische ledschermen, lichtshows en zelfs robots. Die onderdelen komen voornamelijk uit de stal van Rob Zombie, die als filmmaker vooral bekend staat om zijn horrorproducties. Samen met de snoeiharde muziek van beide heren maakt dit het plaatje compleet. Wees er op tijd bij en bestel rap je Marilyn Manson tickets. Rob Zombie is ook van de partij, dus kom genieten van weer een geweldig concert in de Heineken Music Hall!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 20-7-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Marilyn Manson Tickets