Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Madness Nieuws

Madness concert in Heineken Music Hall Amsterdam

Britse band staat dit najaar in eindelijk weer op een Nederlands podium


In 2010 was het ook al zo ver: een volledig uitverkocht Madness concert in de Heineken Music Hall Amsterdam, er was bijna geen Madness ticket meer te krijgen. Gelukkig komen ze dit jaar terug om het nog eens dunnetjes over te doen!

In het kader van hun alweer tiende (!) studioalbum Sufficient Attribution, zal er namelijk weer een concert van Madness zijn in de HMH Amsterdam. De mannen staan te boek als misschien wel de beste popgroep sinds de Beatles en hebben -net als UB40- 214 weken doorgebracht in de Top 40 van Engeland. Geen geringe prestatie!

Een optreden van Madness op Pinkpop 2009 ging de geschiedenis in als het hoogtepunt van het festival en een week geleden speelde de Britse Skaband ook nog op het diamanten jubileum van Queen Elizabeth. Beide Madness shows lieten zien dat de heren het nog lang niet verleerd zijn. Zorg dus dat je er bij bent, en bestel voor deze show vandaag nog je Madness tickets. Wij trekken alvast onze Baggy Trousers uit de kast en maken ons op om helemaal los te gaan op onvergetelijke hits als Nightboat to Cairo en Our house. Redenen genoeg dus om een Madness kaartje te bemachtigen en het feest te beleven op 27 oktober in de Heineken Music Hall!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 12-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Madness Tickets