Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Leonard Cohen Nieuws

Leonard Cohen concert belooft geweldige ervaring te worden

De Canadese zanger is nog altijd in topvorm en klaar voor drie uur durende show


Inderdaad: drie uur. Dat is namelijk de gemiddelde duur van een Leonard Cohen concert. Ook al is de Canadees inmiddels zevenenzeventig, zijn leeftijd heeft geen tot weinig invloed op zijn wil om op te treden en zijn uithoudingsvermogen. Veel jongere artiesten doen het hem zelfs niet na, zo'n optreden, en dat ook nog eens twee dagen na elkaar.

Leonard Cohen Tickets Nadat er al een tijdje geen concert van Leonard Cohen was geweest in Nederland, werd eerder dit jaar bekend gemaakt dat er eindelijk weer eens een optreden van de grootheid zou zijn. De Leonard Cohen tickets bleken echter zo gewild, dat er al snel ook een tweede concert werd aangekondigd. En op 21 augustus én 22 augustus is het dan eindelijk zo ver, en kunnen de Leonard Cohen fans genieten van een concert op een fantastische locatie: het klassieke Olymisch Stadion in Amsterdam.
Afgelopen week werd ook het nieuws naar buiten gebracht dat Leonard Cohen genomineerd is voor de Polaris Music Prize voor beste Canadese muziekalbum. Dat gaat dan natuurlijk om zijn nieuwe meesterwerk Old Ideas, het album waar ook de wereldtour zijn naam aan ontleend: die heet namelijk Old Ideas World Tour. Tijdens de concerten zullen zowel pareltjes van dit nieuwe album, als tijdloze klassiekers zoals Hallelujah en Suzanne ten gehore gebracht worden.

Bij tijd en wijle hebben wij een aantal mooie Leonard Cohen aanbiedingen. Om deze en andere Leonard Cohen kaarten te zien, kunt u hier klikken. Wees er wel snel bij, de Leonard Cohen kaarten vliegen werkelijk de webwinkel uit!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 15-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Leonard Cohen Tickets