Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Leonard Cohen Nieuws

Leonard Cohen concert Amsterdam wordt fantastische show

De ruim 75 jaar oude zanger verkeert nog altijd in topconditie


Wellicht waren er nog een aantal fans die hun hart vasthielden, maar dat was gelukkig nergens voor nodig. De conditie van de 77 jarige muzikant laat namelijk niets te wensen over. Zo bleek in ieder geval bij het eerste Leonard Cohen concert van zijn Old Ideas tour, die ook volgende week onze hoofdstad aandoet. Op 21 en 22 augustus zijn er namelijk twee optredens van Leonard Cohen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een prachtige locatie voor een oudgediende met een dus nog immer indrukwekkende stem.


Alle Leonard Cohen tickets waren ver voor het concert in Gent al verkocht, en niet zonder reden! Fans konden tijdens het eerste deel van de avond voornamelijk genieten van nieuw werk, afkomstig van het album Old Ideas. Na een welverdiende pauze kwam de ervaren Canadees terug om klassiekers als Hallelujah en Suzanne ten gehore te brengen. In totaal wist de legende het maar liefst een uur of vier uit te houden, een ongekende prestatie.


Ondanks de populariteit van de Leonard Cohen kaarten, heeft Rang1tickets nog een aantal fantastische zitplaatsen beschikbaar voor het optreden van 22 augustus aanstaande. Kom luisteren en kijken naar deze levende legende, en maak gebruik van de prachtige aanbieding voor Leonard Cohen tickets die we op dit moment hebben!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 14-8-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Leonard Cohen Tickets