Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Hij Gelooft In Mij Nieuws

Hij gelooft in mij de Musical wegens succes verlengt

De musical over het leven van Andre Hazes is wegens succes verlengt tot en met december 2013.
Al sinds de premiere is de succesvolle theaterproductie avond na avond compleet uitverkocht. Hij Gelooft in mij de musical is daarom verlengt met 4 maanden.
De populaire musical zal hierdoor tot eind december 2013 te zien zijn in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
Begin januari werd de voorstelling ook al eens verlengt met 3 maanden.


Hij Gelooft In Mij is een humoristisch, aangrijpend, en uiteraard ook een muzikaal verhaal. Het geeft de bezoeker een kijkje in het leven van volksheld Andr? Hazes. Zijn gecompliceerde relatie met zijn geliefde Rachel en zijn favoriete stad Amsterdam. De alom bekende nummers van Andre vertellen alles over zijn diepe dalen en hoge toppen van succes. Het verhaal ziet u volledig door de ogen van Rachel van Galen, het vijftienjarige meisje dat verliefd werd op deze grote held. Ze trouwt met haar idool.. Houdt ze van deze man of van zijn talent?

De aangrijpende musical wordt prachtig gespeeld door Chantal Jansen, Martijn Fischer, Hadewych Minis, Cees Geel, Frank Lammers, Doris Baaten, Tina de Bruin en Hajo Bruins en is nog tot eind 2013 te zien in het DeLaMar Theater.

Bestel nu uw tickets voor Hij Gelooft in mij de Musical snel en eenvoudig online. Klik op de onderstaande link of bel naar 03-7370273. Onze medewerkers willen u graag helpen met het plaatsen van uw reservering.

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 11-4-2013 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Hij Gelooft In Mij Tickets