Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Symphonica In Rosso Nieuws

Frank Boeijen optreden tijdens Symphonica in Rosso 2012

Symphonica in Rosso concert lijft Frank Boeijen en het Goede Doel in


Er wordt niet alleen een Doe Maar optreden gegeven op Symphonica in Rosso 2012, net als vorige jaren bestaat het programma weer uit meerdere acts. Zo vertelde de voorman van Doe Maar onlangs dat er dit jaar ook een gastoptreden van Frank Boeijen en een gastshow van het Goede Doel zullen zijn. Onderdelen waar iedere jaren-80 fan reikhalzend naar uit zal kijken in een afgeladen Gelredome te Arnhem.

Hoewel het sommigen misschien niet kan Boeijen, is Frank al sinds jaar en dag een van de grotere, Nederlandstalige artiesten. Het is dan ook niet meer dan redelijk dat hij tijdens de Symphonica in Rosso shows op het podium staat. Complottheoretici zeiden dat Frank in 1984 al geweten moest hebben dat hij op een dag op het podium van een roodgekleurd stadion zou staan: “Denk niet wit, denk niet zwart, denk niet zwart-wit, maar in de kleur van je hart”, bevat volgens hen namelijk het onomstotelijke bewijs.

Verder kan de Symphonica in Rosso bezoeker dus genieten van een gastoptreden van Het Goede Doel, na de hoofdact één van de meest invloedrijke Nederpop bands. De zangers Westbroek en Temming zijn namelijk sinds begin vorig jaar weer samen, na een pauze van zo ongeveer twee decennia. Een mooie show dus om naar uit te kijken!

De populariteit van Doe Maar mag overigens ook niet onderschat worden, zo blijkt wel uit de vraag die er is naar Symphonica in Rosso tickets. Deze is dermate groot, dat de organisatie even geleden besloot om een extra Symphonica in Rosso show te houden op 13 oktober. De shows op 17, 19 en 20 oktober in het Gelredome waren namelijk al voor een substantieel deel volgeboekt. Voor de extra show, èn voor sommige van de andere data, zijn nog Symphonica in Rosso kaarten te bestellen. Wees er snel bij!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 10-4-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Symphonica In Rosso Tickets