Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Leonard Cohen Nieuws

Extra concert Leonard Cohen Amsterdam op 22 augustus 2012

Ziggo Dome Amsterdam twee avonden in ban Cohen


Hallelujah! De gebeden van alle fans worden verhoord nu er een nieuw Leonard Cohen optreden is aangekondigd voor ons land. Velen hadden de hoop bijna opgegeven om nog aan Leonard Cohen tickets te komen, toen de kaartverkoop van het Cohen concert van 21 augustus zo enorm hard ging. Inmiddels weten we dat er ook een dag later nog een concert van Leonard Cohen zal zijn. Ook voor dit optreden gaat de verkoop van kaarten hard, maar gelukkig zijn er hier nog een aantal te verkrijgen.

Eigenlijk was het noodgedwongen, de terugkeer van de inmiddels bijna tachtigjarige zanger naar het entertainmentcircuit. Hij had zich namelijk al teruggetrokken in een boeddhistisch klooster toen bleek dat zijn oude manager hem bestolen had. Berooid zag hij zich genoodzaakt weer te gaan zingen, wat geheel onverwacht leidde tot het hoogtepunt van zijn carri?re. Inmiddels is een rechtzaak tegen zijn voormalige manager gewonnen en begin dit jaar kwam het album Old Ideas op de markt. In het kader daarvan vindt ook deze reeks Leonard Cohen concerten plaats.

Mocht je nog een voorproefje willen van het nieuwe album voordat je je Leonard Cohen kaarten bestelt, beluister dan hieronder het nummer Darkness van Cohens? nieuwe album Old Ideas.� Rang1Tickets.nl
Gepost op 24-4-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Leonard Cohen Tickets