Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Symphonica In Rosso Nieuws

Doe Maar geeft vierde Symphonica in Rosso concert in Gelredome Arnhem

Wegens groot succes heeft Doe Maar een vierde Symphonica in Rosso Concert aangekondigd

De kaartverkoop van de eerste drie Symphonica in Rosso concerten van Doe maar is een groot succes. Om deze reden heeft Doe Maar onlangs aangekondigd dat er wegens succes een vierde Symphonica in Rosso concert aankomt.

Het vierde concert in de reeks zal tevens in het Gelredome te Arnhem worden gehouden. Met een extra concert in het verschiet, en dus ook extra tickets, krijgen alle Doe Maar en Symphonica in Rosso fans de kans om deel uit te maken van dit bijzondere evenement.

Doe Maar heeft tevens aangegeven dat de band van plan is om de studio in te duiken. Naar verwachting zullen er binnenkort nieuwe nummers uitgebracht worden. Of er ook een nieuw album aankomt kan de band nog niet zeggen.

De Nederlandse popgroep is een van de meest succesvolle bands in de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek. Kaarten voor concerten van Doe Maar zijn vandaag de dag nog steeds razend populair. Bekende nummers van Doe Maar zijn onder andere: Sinds 1 dag of 2, De bom, 1 Nacht alleen, Is dit alles en Smoorverliefd.

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 26-3-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Symphonica In Rosso Tickets