Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Symphonica In Rosso Nieuws

Doe Maar gaat Symphonica in Rosso Concerten geven

Doe maar pakt unieke kans om met groot orkest samen te spelen


Doe Maar gaat de concertreeks Symphonica in Rosso 2012 verzorgen. De legendarische jaren 80 band was eigenlijk al uit elkaar maar speciaal voor Symphonica in Rosso gaan ze nog 1 keer samenspelen. Het is nog onduidelijk hoeveel concerten het gaan worden maar er wordt in ieder geval een concert gegeven op 17 oktober 2012.

Dit is een schitterende gelegenheid om weer eens samen op het podium te staan en ook nog eens met een groot orkest, was de reactie van de bandleden. Niet dat we Doe Maar hoeven voor te stellen maar in de jaren 80 hadden zij enorme hits als is dit alles, 1 nacht alleen, de bom, pa, en 32 jaar. Na Nick en Simon nemen dus nu de mannen van Doe maar het Symphonica stokje over. Marco Borsato heeft op twitter al gereageerd dat Doe Maar Symphonica waardig is en dat hij al weet waar hij zal zijn op 17 Oktober.

Doe maar ging in 1984 uit elkaar. Een van de belangrijke redenen was dat ze moe waren van het feit dat ze als mannen van midden dertig stonden te spelen voor schreeuwende meisjes van om en nabij de 14 jaar oud. Deze meisjes zijn nu rond de veertig en blijkbaar vinden de mannen dat een prettigere leeftijd. Ze hebben er namelijk heel veel zin in, ondanks het feit dat het leeftijdsverschil natuurlijk wel blijft bestaan. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook fans van hun eigen leeftijd die de band Live willen zien. Maar 14 jarige meiden zullen ze vermoedelijk niet meer aantreffen in het Gelredome.

Ook in 2000 stond Doe Maar 16 keer in Ahoy, in 2008 tweemaal in de Rotterdamse Kuip. Vorig jaar was Doe Maar nog te gast bij een concert van Guus Meeuwis in eindhoven.

Mis deze unieke kans niet om Doe Maar te zien optreden met een groot Orkest. Bestel snel uw Doe Maar tickets!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 16-11-2011 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Symphonica In Rosso Tickets