Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Symphonica In Rosso Nieuws

Doe Maar concert Symphonica in Rosso 2012 nog altijd populair

De verkoop van Symphonica in Rosso 2012 tickets gaat hard, fans blijven gek op Nederlandse band


Om alvast in de stemming te komen voor Syphonica in Rosso 2012, zendt de TROS af en toe mooie registraties uit van voorgaande jaren, zo konden de fans even geleden nog genieten van de show die Nick en Simon vorig jaar gaven. Dit jaar maakt iedereen zich op voor de reeks Doe Maar concerten die gepland staat voor oktober. Maar liefst vier keer komen de mannen van Doe Maar het podium bevolken in een ramvol Gelredome Arnhem. Daarbij wordt de band ondersteund met gastoptredens van onder meer Frank Boeijen en Het Goede Doel.

Doe Maar ging in 1984 uit elkaar, maar kwam in het eerste decennium van deze eeuw nog twee keer samen voor reunieconcerten. Een Doe Maar concert is dus een vrij zeldzame aangelegenheid, waarschijnlijk meteen de reden dat de Symphonica in Rosso tickets zo grif van de hand gaan. Het is mooi dat Neerlands trots qua popmuziek een fantastisch podium als Symphonica in Rosso krijgt, zodat ze de fans die een ticket weten te bemachtigen eens goed aan het dansen kunnen zetten.

Tickets Symphonica in Rosso De populariteit van Doe Maar lijkt nog lang niet tanende te zijn, de laatste tijd is er dan ook weer volop aandacht voor de bandleden. Zo had de Nederlandstalige radiozender 100%NL een heuse Doe Maar Donderdag in het leven geroepen. Voor deze speciale dag kon het publiek stemmen op de vele hits van Doe Maar, en het nummer Sinds een dag of twee won glansrijk. Daarnaast is onlangs bekendgemaakt dat zanger Henny Vrienten één van de deelnemers wordt van het alom gelauwerde programma Zomergasten. Mooie gelegenheden om het wachten tot oktober wat te verzachten, dan zijn namelijk pas de Symphonica in Rosso concerten van Doe Maar.

Mocht je er hier bij willen zijn, en dat willen we eigenlijk allemaal wel: Er zijn nog enkele Symphonica in Rosso tickets te bestellen voor de concerten op 17, 19 en 20 oktober in het Gelredome, maar wees er wel snel bij! Zeker wanneer het de Symphonica in Rosso aanbiedingen betreft, gaat de verkoop van kaarten erg hard.

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 15-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Symphonica In Rosso Tickets