Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

De waarheid over zwarthandel

Mojo maakt legitieme ticketbureaus zwart door hen als zwarthandel te bestempelenConcertorganisator MOJO geeft regelmatig persberichten uit waarin zij bedrijven als Rang1tickets als zwarthandelaren betitelen. Dit is echter niet correct. Rang1tickets doet niet aan zwarthandel. Zwarthandelaren betalen geen belasting. Rang1tickets handelt altijd in lijn met de Nederlandse wet. Vandaar ook dat Rang1tickets een professioneel bedrijf is dat net als alle andere legitieme Nederlandse bedrijven belasting betaalt aan de Nederlandse staat.

Zwarthandelaren zijn mensen die op straat of bijvoorbeeld op marktplaats hun kaartjes aanbieden en dit niet opgeven aan de belastingdienst. Rang1tickets is tegen deze vorm van handel en doet dan ook geen zaken met dit soort zwarthandelaren.

Rang1tickets is lid van de branchevereniging European Union Secondary Ticketing Association (EUSTA). Deze bracnhevereniging is opgericht om de ticketmarkt transparanter te maken en de consument garanties te bieden. De aangesloten sites zijn allen akkoord gegaan met de gedragscode van EUSTA. Hierin staat onder andere vermeld dat de aangesloten leden beloven niet te zullen verkopen rondom de locatie van het evenement. De leden wensen niet te worden geasscocieerd met zwarthandelaren die op straat vlak voor het evenement proberen een paar zwarte tientjes te verdienen.

Rang1tickets heeft een grote kring vaste klanten die erg blij zijn met de diensten die het bedrijf levert. Elke dag weer stromen de positieve reacties bij ons binnen. Rang1tickets zorgt er voor dat mensen die niet zo goed zijn met internet of gewoonweg geen zin hebben alles uit te zoeken ook gewoon naar populaire concerten toe kunnen. Rang1tickets zorgt ervoor dat zij nooit meer in een wachtrij hoeven te staan en niet meer telkens achter het net vissen. Bovendien zijn sommige concerten binnen een half uur uitverkocht terwijl het concert pas een half jaar later is. Bij Rang1tickets kan je een week voor het concert nog beslissen om te gaan. Mensen dienen wel bereid zijn om hier een meerprijs voor te betalen. Mensen die hiertoe niet bereid zijn adviseren wij om niet bij ons te kopen. Hier is iedereen vrij in. Wij vermelden bij elke artiest de kostprijs van de kaartjes. Daarnaast doen wij ons best om iedereen goed te informeren over onze werkwijze: geen kleine lettertjes maar hele duidelijke taal. Hier ligt echter ook een eigen verantwoordelijkheid bij de consument. Weet wat u koopt, informeer uzelf.

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 25-3-2010 door webmaster Rang1Tickets


2/2/2010
Wet tegen doorverkoop tickets onzin - Ticketbureaus creeren geen schaarste met "zwarthandel" tickets
Een
wet tegen doorverkoop van toegangskaarten voor concerten en evenementen is onwenselijk aangezien de tickethandel goed is voor de markt. Dit blijkt uit een onafhankelijk onderzoek gedaan door de Universiteit.....