Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Andre Rieu Nieuws

Concerten Andre Rieu worden onvergetelijk door zijn topconditie

Rieu stralend en blakend van gezondheid op het Vrijthof Maastricht


"Als herboren", zo voelt de Limburger zich naar eigen zeggen. En dat is maar goed ook, want dit weekend en aanstaande dinsdag zijn er in totaal maar liefst vier concerten van André Rieu op het Vrijthof Maastricht om van te genieten.
De fans ligt het nog vers in het geheugen, de André Rieu concerten die uitgesteld werden door de vervelende infectie in het evenwichtsorgaan van de componist en dirigent. Inmiddels is Neerlands grootste waltzwonder dus weer op de been, en voelt hij zich kiplekker. Het mag dan ook geen geheim zijn dat Rieu klaar is om zijn jubileumjaar (Hij speelt vijfentwintig jaar met het Johan Strauss Orkest) eens goed in te luiden.

Zijn geheim? Een ander dieet en veel beweging. En dat het effect heeft, blijkt wel uit de verklaring van de tweeënzestigjarige muzikant. Rieu vertrouwde de kranten afgelopen week namelijk toe dat hij reeds bijna tien kilo lichter is. De dirigent kan overigens ook naast het podium aardig leiding geven aan zijn orkest, vrijwel alle leden van het Johan Strauss orkest werden door hem aangestoken en zijn ook aan het sporten geslagen. De bezoekers van een van de André Rieu concerten kunnen een energieke show verwachten, dus maak je borst maar nat!

Mocht u er niet bij kunnen zijn dit weekend, de André Rieu tickets zijn zo goed als uitverkocht, dan kunt u gelukkig eind dit jaar altijd nog naar het André Rieu concert in Ahoy Rotterdam of het Ziggo Dome Amsterdam. Voor de optredens op 30 november (Ziggo Dome) en (Ahoy) kunt u hier uw André Rieu kaarten bestellen!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 22-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Andre Rieu Tickets