Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Marco Borsato Nieuws

Concert Marco Borsato doet nieuw Ziggo Dome Amsterdam op grondvesten schudden

Geen mooiere afsluiting van de Dichtbij on Tour denkbaar


Eindelijk is het dan zo ver. Het hek is van de dam, de beer is los en de boot is aan: dit weekend werd het spiksplinternieuwe Ziggo Dome Amsterdam ingewijd met een Marco Borsato Concert. In een ramvol stadion liet de oudgediende zien dat hij zijn kunsten nog lang niet verleerd is, en zij die het geluk hadden in het bezit te zijn van Marco Borsato tickets genoten zienderogen van de show.

De nieuwe locatie is groter dan de Heineken Music Hall, en biedt zo ongeveer 17000 fans de ruimte om helemaal uit hun plaat te gaan. Dat laatste gebeurde dan ook massaal tijdens het Marco Borsato optreden, die het publiek liet merken dat de nieuwe toplocatie voor concerten het neusje van de zalm is. Niet alleen is de akoestiek verbeterd ten opzichte van andere concertlocaties, ook heeft men vanaf alle plekken in de zaal prima zicht op het belangrijkste deel van de zaal: het podium. Dat deel van de zaal zal in de nabije toekomst nog worden bevolkt door grootheden als Sting en Lionel Richie.

Hoe dan ook is de toon nu gezet, en later dit jaar kan men nog genieten van onder meer een optreden van Madonna, een Lady Gaga concert en ook zijn voor deze locatie nog George Michael tickets en kaarten voor André Rieu te koop. Veel meer redenen om eens een bezoek te brengen kan een mens niet nodig hebben, dus bestel vandaag nog je tickets!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 26-6-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Marco Borsato Tickets