Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Ben Howard Nieuws

Concert Ben Howard in Paradiso Amsterdam aangekondigd

Ben Howard kaarten te koop voor twee optredens in Nederland


Tegenwoordig kun je niet meer om de beste man heen, Ben Howard gooit namelijk hoge ogen met zijn laatste hit. Zijn nummer Keep Your Head Up is alweer een week of negen te horen in de Top40, en het einde is nog niet in zicht. Het Ben Howard concert op Lowlands 2012 gaat de boeken in als ??n van de hoogtepunten van deze festivaleditie, en zijn fans zijn dan ook zeer verheugd toen eerder deze week het nieuws naar buiten kwam dat er Ben Howard tickets te koop zijn voor maar liefst twee concerten in Paradiso Amsterdam.

Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum Every Kingdom in oktober 2011, kent de Britse singer-songwriter een aardige schare fans. Dat bleek wel toen voor het vorige Ben Howard concert in Nederland binnen afzienbare tijd alle kaarten uitverkocht waren. De verwachting is dat dit ook nu weer gaat gebeuren. Zij die een ticket weten te bemachtigen, kunnen zich opmaken voor een prachtige avond waarop de gevoelige muzikant (tevens surfer) nummers als Old Pine, Only Love en uiteraard Keep Your Head Up met overtuiging ten gehore zal brengen.

Voor zowel 6 als 7 december 2012 zijn Ben Howard tickets te koop, wees er echter wel snel bij! Beide avonden zal het jeugdige talent schitteren in Paradiso te Amsterdam, een mooie locatie die qua sfeer past bij de muziekstijl van Ben. Zorg dat je dit niet mist en bestel je kaarten vandaag nog!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 24-8-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Ben Howard Tickets