Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Cirque Du Soleil Alegria Nieuws

Cirque du Soleil eenmalig naar NL met show Alegria

De show Alegria van Cirque du Soleil is op wereldtour. Cirque du Soleil komt om deze reden in december voor 3 dagen naar Nederland met de wereldberoemde show Alegria.


Cirque du Soleil zal als hoogtepunt dit jaar de populaire show Alegria slechts 4 keer opvoeren in Ahoy Rotterdam. Alegria is de allereerste, en dus ook de langstlopende show van het acrobatengezelschap van Cirque du Soleil. Inmiddels hebben al vele duizenden mensen wereldwijd de show Alegria bezocht.

De show Alegria verteld het verhaal van een machtstrijd. Het verhaal gaat over een koninkrijk waar geen koning aanwezig is. Er woont een oude nar in het koningloze koningkrijk die denkt dat hij de baas over het volk is. Helaas denken de engelen, de oude vogels en de contortionisten daar hetzelfde over. Ook zij willen allen de macht over het rijk hebben.
De show bestaat uit een groot aantal afwisselende optredens, Men kan onder andere genieten van zang, dans en onvoorstelbare acrobatiek. Tijdens de show verzorgen twee zangeressen de zang. Een witte zangeres die de vreugde en het plezier vertegenwoordigd en een zwarte zangeres die de donkere kant van de witte zangeres voorstelt. Samen zorgen de zangeressen voor de praschtige zang in de gehele show.


De unieke en populaire show Alegria van Cirque du Soleil zal op de volgende data plaatsvinden:

Vrijdag 7 December 2012 om 19.30 uur in Ahoy Rotterdam

Zaterdag 8 December 2012 om 15.30 uur in Ahoy Rotterdam

Zaterdag 8 December 2012 om 19.30 uur in Ahoy Rotterdam

Zaterdag 9 December 2012 om 16.00 uur in Ahoy Rotterdam


De shows van Cirque du Soleil zijn uitermate geschikt voor het hele gezin, als cadeau of een bedrijfsuitje! Wegens grote populariteit worden Cirque du Soleil fans aangeraden om niet te lang te wachten met het bestellen van tickets voor deze prachtige show.
Klik op onderstaande link voor Cirque du Soleil Alegria ticketaanbiedingen:

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 18-10-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Cirque Du Soleil Alegria Tickets