Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Justin Bieber Nieuws

Bijna alle 27000 kaarten voor concert Justin Bieber verkocht

Justin Bieber, de razend populaire tiener idool komt in april 2013 voor een concert naar Nederland. De 27.000 tickets voor het concert in het Gelredome zijn binnen een dag bijna helemaal uitverkocht.

Believe Tour

Op 12 juni kwam Biebers album "Believe"uit. Dit alweer het derde album van Justin Bieber.Het concert in het Gelredome in Arnhem wordt georganiseerd in het kader van de "Believe Tour". De tournee is bedoeld om het nieuwe Album van Bieber te promoten. De bekende hits van andere albums zullen uiteraard ook langskomen tijdens het concert op 13 april 2013.

Alleen zitplaatsen wegens hysterische fans

De organisatie van Justin Bieber heeft onlangs aangegeven dat bezoekers van Biebers concerten alleen zitplaatsen kunnen bestellen. Staanplaatsen zouden tot onveilige situaties kunnen leiden. Zo zouden de jonge fans elkaar kunnen verdrukken als zij proberen om zo dicht mogelijk bij hun idool in de buurt te komen.

Hysterische Justin Bieber Fans

In Oslo zijn onlangs nog gewonden gevallen toen een aantal fans hysterisch werden bij het zien van hun grote idool. Om deze reden is het van belang dat zoveel mogelijk veiligheidsmaatregelen worden getroffen om de Bieber-gekte in goede banen te kunnen leiden.

Tickets Justin Bieber

Tickets voor Justin Bieber zijn overal ter wereld zeer gewild. In een aantal landen waren alle kaarten binnen een kwartier uitverkocht. Fans worden aangeraden om niet te lang te wachten met bestellen van Justin Bieber Concertkaarten.

Heb je nog geen tickets voor Justin Bieber kunnen bemachtigen? Klik dan op de onderstaande link voor de laatste Officiele Justin Bieber tickets.� Rang1Tickets.nl
Gepost op 6-7-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Justin Bieber Tickets