Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Lady Gaga Nieuws

Albumtitel niet bekend gemaakt tijdens concert Lady Gaga

Gaga kon zich niet langer bedwingen en maakt naam nu al bekend


Het is iets eerder dan verwacht: de presentatie van de titel van het nieuwe album van de zangeres. Het vrijwel uitverkochte Lady Gaga concert van september dit jaar staat nog in het teken van haar oude album, Born This Way, en eigenlijk zou ze de naam van haar nieuwe album dan ook pas begin september wereldkundig maken. Op Twitter plaatste ze echter een foto van een verse tatoeage op haar bovenarm, en schreef daar de cryptische boodschap 'New ink new album' bij.


De tattoo leest ARTPOP, en dient in kapitalen geschreven te worden. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is dit dus de nieuwe titel van het Lady Gaga album dat begin volgend jaar de markt moet bestormen. Over de inhoud van het album is helaas nog niets bekend, dus de Lady Gaga fans zullen het eerst nog even moeten doen met de Born This Way Ball Tour, die op 17 en 18 september het Ziggo Dome Amsterdam aandoet. Ook geen straf!

De Lady Gaga tickets voor het concert vliegen nog steeds de webwinkel uit, en het einde van haar populariteit is dan ook nog lang niet in zicht. Zorg dat je bij één van de Gaga optredens bent en wie weet krijg je wel een voorproefje van haar nieuwe werk..geen betere reden dan dat je Lady Gaga kaarten te bestellen!

Overigens loopt er op dit moment zelfs een mooie aanbieding rond de Lady Gaga tickets, dus wees er snel bij!

� Rang1Tickets.nl
Gepost op 10-8-2012 door webmaster Rang1Tickets


 Naar overzicht van Lady Gaga Tickets