Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

3js tickets

3js heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de 3js Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer 3js kaarten beschikbaar zijn.

3js 

3js TICKET-ALERT

3js Ticket-Alert
Andere 3js fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
3js Ticket-Alert
Slagerij Van Kampen Ticket-Alert
Soldaat Van Oranje Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de 3js Ticket-Alert

3Js Tickets

Wilt u ook bij één van de optredens zijn? Bestel dan snel uw 3JS tickets op Rang1tickets.nl. De voorverkoop loopt tot op heden erg goed, dus wees er als de kippen bij! Kies en bestel hierboven 3JS kaarten, zodat u kunt genieten van hits als Wat is dromen en Je Vecht Nooit Alleen tijdens een concert van de 3JS.

Tickets voor een concert van de 3Js zijn nu te koop bij Rang1tickets. Reserveer uw kaarten online of bel naar 030-7370273 om telefonisch te bestellen.3JS band

De drie muzikanten braken door met het debuutalbum Watermensen en scoorden in 2010 nog een heuse Top40 hit door samen met Ellen ten Damme een duet op te nemen. Inmiddels nemen ze een respectabele positie in binnen het Nederlandse poplandschap, en traden dan ook op bij bijvoorbeeld Vrienden van Amstel. Wie nog nooit van de palingsound gehoord heeft, heeft de afgelopen 30 jaar onder een steen geleefd. Gelukkig valt dat niet van veel mensen te zeggen, gezien de drukbezochte 3JS concerten. Iedere keer weer gaan de 3JS kaarten als warme palingen over de toonbank. En als ze geen soloshows geven, dan zijn de mannen wel te bewonderen bij andere concerten. Zo was er onlangs nog een optreden van de 3JS tijdens de afsluiting van Marco Borsato s Dichtbij on Tour-tour.