K3 tickets

K3 heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de K3 Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer K3 kaarten beschikbaar zijn.

K3 

K3 TICKET-ALERT

K3 Ticket-Alert
Andere K3 fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Guus Meeuwis Ticket-Alert
Nick En Simon Ticket-Alert
Symphonica In Rosso Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de K3 Ticket-Alert

K3 Tickets

Wilt u graag met uw kinderen genieten van dit concert? Bestel uw K3 tickets dan bij Rang1tickets.nl! U kunt de tickets voor K3 snel en eenvoudig online bestellen op deze website.

LET OP! Tickets voor K3 zijn reuze populair en binnen een mum van tijd uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van uw Tickets!

Ga snel naar onze website, zodat u verzekerd bent van uw K3 tickets en een unieke ervaring samen met uw kinderen bij K3! Tickets voor een concert van K3 kunt u nu reserveren bij Rang1tickets. Reserveer uw kaarten online of bel naar 030-7370273 om telefonisch te bestellen.K3 Concert

K3 is bekend van nummers als Heyah mama, I love you baby, Alle Kleuren, Blub ik ben een vis, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya en Kusjesdag waren grote hits van K3.
Naast de muzikale activiteiten heeft K3 ook nog films gemaakt waaronder “K3 en het Magische Medaillon” en “K3 en het IJsprinsesje” en “K3 en de Kattenprins”. Ook vertolkte de meiden van K3 rollen in verschillende musicals. De meidengroep bracht daarnaast bijna 20 DVD’s uit waarop u nogmaals kunt genieten van de geweldige K3 concerten.

De naam K3 verwijst naar de eerste letters van de oorspronkelijke bezetting, Karen, Kristel en Kathleen. Kathleen verliet in 2009 de groep. De Nederlandse Josje nam haar plaats in nadat zij ´K2 zoekt K3´ won. Zij brachten als nieuw trio het tiende K3 album ´Mamasé´ uit. De single ´Mamasé´werd de eerste nummer 1 hit voor K3 in Nederland.Sfeer Impressie van een K3 Concert

K3 komt al enkele jaren naar Nederland met een fantastisch concert voor hun jonge fans. Karen, Kristel en de Nederlandse Josje staan dit jaar in Zwolle, Enschede en Eindhoven.

K3 staat bekend om een aantal hitsingles, waaronder Kusjesdag, Heyah Mama en Mamase. De vrolijke liedjes en dansjes spreekt elk kind aan en tijdens de concerten is er ook ruimte genoeg voor de kinderen om mee te dansen met K3.

Bekijk hier een video van een optreden van K3.