Holland Zingt Hazes tickets

Speciaal voor de fans van Holland zingt Hazes is er op 28 en 29 Maart 2014 weer een groot meezing concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Bestel uw tickets voor Holland Zingt Hazes nu snel en eenvoudig online, en geniet mee van dit grootse evenement!Holland Zingt Hazes  

Holland Zingt Hazes tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Holland Zingt Hazes

Amsterdam, Nederland

Do 26 maa 2015

20:00 uur

Ziggo Dome

    
kaarten vanaf
89,-
exclusief servicekosten
inclusief btw
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Holland Zingt Hazes

Wel dertig Nederlandse artiesten zullen de nummers van Andre Hazes tijdens Holland Zingt Hazes ten gehore brengen tijdens dit memorabele evenement in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Roxanne en Dre Hazes zullen het concert presenteren en samen met de fans de mooiste herinneringen aan Andre Hazes doornemen. Dit jaar zullen verschillende artiesten optreden tijdens Holland Zingt Hazes, onder anderen Xander de Buisonjé, Karin Bloemen, Danny de Munk, Simone Kleinsma, Anita Meyer, Peter Beense en Jeroen van der Boom zullen van de partij zijn tijdens het grootste meezingfeest van het jaar .Tickets Holland Zingt Hazes in het Ziggo Dome

Holland Zingt Hazes heeft een gigantisch aantal fans, die allen terugverlangen naar de beste liveperformer die Nederland ooit gekend heeft. Het is dan ook niet vreemd dat de tickets voor Holland Zingt Hazes concerten zeer snel uitverkocht raken. Het is daarom aan te raden om niet te lang te wachten met het bestellen van tickets voor Holland Zingt Hazes in het Ziggo Dome in Amsterdam.
Bestel nu uw kaarten voor Holland Zingt Hazes in het Ziggo Dome snel en eenvoudig online!Historie Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes is een concertreeks in Het Ziggo Dome, ter ere van de veel te vroeg overleden artiest Andre Hazes. Tijdens Holland Zingt Hazes brengen bekende Nederlandse artiesten hun favoriete nummers van Andre Hazes ten gehore. Liefhebbers van de artiest kunnen op deze manier toch weer genieten van de geweldige nummers die Hazes heeft geschreven. Holland Zingt Hazes begon in 2013 en was zo n groot succes dat het ook in 2014 weer gehouden wordt. Mocht het dit jaar weer zo n succes zijn dan wordt het waarschijnlijk een jaarlijks terugkerend meezingfeest. Holland Zingt Hazes is here to stay. Waarschijnlijk omdat iedereen het geweldig leuk vindt om al die Hazes nummers weer live te kunnen horen. Holland Zingt Hazes is een schot in de roos. Liefhebbers van de artiest kunnen hun hart ophalen. Andre is niet dood. Hij leeft tijdens Holland Zingt Hazes. En wij zijn ervan overtuigd dat Andre tijdens de concerten meekijkt, en glimlacht, en meezingt, met een biertje in zijn hand.